Bingoutmaning hos Svensk Scrapbooking

Under oktober har det pågått en Bingoutmaning hos Svensk Scrapbooking. Man ska välja en rad ur bingobrickan och göra ett alster som innehåller de sakerna. Raden jag valde innehöll detta: Blått band, Knappar, Bokstäver, Mönstertape och Vitt ludd. Eftersom min lilla brorson fyller 5 år denna veckan, så gjorde jag ett kort till honom. Så här blev mitt bidrag:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Material:
Cardstock - Panduro
Mönsterpapper - Be amazing/My mind´s Eye, Paper Stack Ugglor och Bilar/Panduro
Stämplar - Fireman/Sliekje´s Digistams
Dekorationer - "Vitt ludd"/Gasväv, Knappar/Loppis, Mönstertape/Panduro, Bokstäver/Ur gömmorna, Foamsiffror/Panduro
Färger - Promarkers/Letraset, Distress Inkpad Vintage Photo/Ranger
Övrigt - Glossy Accent/Ranger
 
Kram,5 år

Vet ni vad? Jag insåg precis att min blogg fyller 5 år nu i oktober! Jag startade den 2007 när jag började mitt kortskapande. Bloggen har varit ganska blygsam genom åren, det var först för ca 1 år sedan som den tog fart på allvar och jag började göra mer kort och andra grejer. Det var även då jag upptäckte den fantastiska scrappvärld som finns härute, med alla bloggar och all inspiration =) Nu ska jag lägga ner mitt huvud på kudden, och klura ut hur detta ska firas :D Godnatt alla!
Kram,Boll-låda

Har missat att lägga upp flera saker har jag insett när jag kikat runt i mina fotomappar :D Undrar om jag har på tok för mycket pysseltid kanske haha =) Idag tänkte jag iallafall visa upp en Boll-låda som jag gjorde till min lilla brorsdotter E när hon fyllde 2 år. Hon fullkomligt älskar bollar, så bollar inköptes samt en förvaringslåda som altrades. Den är fortfarande i stort sett hel, förutom att bokstäverna var otroligt roliga att pilla loss :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänkte först ha enbart rosa lock, men det blev så tråkigt så jag klistrade på remsor av washitejp över, plus att jag använde samma på kanten på insidan av locket. Papperet med prickarna och det på insidan av locket med apor kommer från en paper pad jag köpte på Panduro för några år sedan, med olika barnmotiv som apor, ugglor, bilar etc.
 
Material:
Låda - Panduro
Mönsterpapper - Panduro
Dekorationer - Foam bokstäver/Panduro, Blommor/Reprint, Washitape/Panduro, Band/Ur gömmorna
 
Kram,Kort till en trädgårdstjej

Hittade några kort i en av mina fotomappar som jag glömt att lägga upp på bloggen. Först ut är detta, som jag skickade till en kompis som tack för blomsterfrön som hon skickade till mig. Hon är grym på allt som har med trädgård att göra, och hennes egen är en ren uppenbarelse =) Valde att göra ett crisscross-kort, dom är så roliga att göra. På insidan av tagen står det en liten dikt om trädgård.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Material:
Cardstock - Panduro
Mönsterpapper - Cosmo Cricket (vunnet i en bloggcandy), Creative Club
Stämpel - Seeding Tilda/Magnolia
Färg - Promarkers, Chalks, Distress Inkpad Walnut Stain/Ranger
Dekorationer - Crystal PearlMaker/WACO, Pappersspets/Clas Ohlson, Band/Creative Club
 
Kram,Julkortsutmaning hos Scrapbutiken

Blää, hade gjort om hela inlägget och så stängs webbläsaren ner, och allt är borta när jag kommer in igen :( Men men jag börjar om :D Blogga från mobilen var ju en intressant upplevelse, hugaligen hur det såg ut. Inga kategorier gick att välja, bilden blev hur stor och hemsk som helst etc. Nja, det är allt en akut lösning i fortsättningen. Hur som helst, det har varit ytterligare en julkortsutmaning hos Scrapbutiken. Denna gången var temat Snö och Glitter. Älskar ju snön jag, så det var riktigt skoj att ta sig an denna. Det blev en snögubbe, lite snö i form av Snowmarker och självklart snöstjärnor. Och så lite glitter över det sen =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Material: 
Cardstock - Panduro
Mönsterpapper - Way back When/Vibeke Spigseth
Stämpel - Tilda with snowman/Magnolia
Dekorationer - Snowmarker-penna/Panduro, Stickles Stardust, Frosted Lace/Ranger, Floss
Stans - Snöflinga/Lidl
Färg - Distress Inkpad Walnut Stain/Ranger, Promarkers
Kram,CC:n fortsätter...

Sista dagen på CC:n hos Svensk Scrapbooking. Tyvärr hann jag inte alls vara med så mycket som jag önskat, så det blev bara två utmaningar för mig. Den andra är en kortskiss, och mitt kort blev så här:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Material:
Cardstock - Panduro
Mönsterpapper - Melissa Frances, Panduro
Stämplar - Tilda with heart chain/Magnolia, Ville bara säga/Gummiapan
Dekorationer - Crystal PearlMaker/WACO, miniblommor/Creative Club
Stans - Monarch Butterfly/Martha Stewart
Färg - Distress Inkpad Walnut Stain/Ranger, Promarkers, Stickles StarDust/Ranger
 
Kram,Tävling hos Scrapbutiken

Hos Scrapbutiken kan man vara med och tävla om ett hemligt scrappaket för att fira att de passerat 50000 besökare. Man ska göra antingen ett kort, en LO eller något altrat och följa detta recept: Inspireras av färgerna på Scrapbutikens blogg, Ha med en vimpel och en/flera fjärilar, Använd minst en stämpel och Strö över lite glitter (rhinestones, glitterlim eller dylikt). Jag valde att göra ett Grattis kort som ni ser nedan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Material:
Cardstock - Panduro
Mönsterpapper - Romance/Vibeke Spigseth, Creative Club, Panduro
Stämplar - Happy Tilda/Magnolia, Grattis/Pysseldags
Dekorationer - Crystal PearlMaker/WACO, Stickles Pink, Stardust/Ranger, Bling/Panduro, Glitter/Panduro
Stans - Monarch Butterfly/Martha Stewart
Färg - Distess Inkpad Walnut Stain/Ranger, Promarkers, Raspberry Inkpad/VersaColor
Övrigt - Schablon Chickenwire/Panduro
 
Kram,Födelsedags-CC hos Svensk Scrapbooking

Svensk Scrapbooking firar 6 år och gör det med en CC som pågår nu mellan 7-14 oktober. Jag har börjat med utmaning nr 4 som är en kortvikning. Riktigt skojig att göra var den. Valde att dekorera i hösttema.
 
 
 
 
 
 
 
 
Material:
Cardstock - Panduro
Mönsterpapper - Panduro
Stämplar - Höstkollage/Pysseldags
Dekorationer - Blommor/WOC, Bling/Creative Club
Färg - Distress Inkpad Walnut Stain/Ranger
Kram,Pyssseldags Gåva

Som ni kanske märkt har flera av mina senaste alster haft anknytning till Pysseldags, pga deras Gåvoutmaning som de hade i september. Förutom att länka från sin sidebar skulle man även skapa kort/alster där man använde sig utav deras stämplar. Älskar deras stämplar så självklart hoppade jag på, det var ingen dålig Gåva man hade chans på. En riktigt kul utmaning. Och vet ni vad? När sista dagen hade varit och vinnaren utsågs... då var det lilla Jag! Jag skuttade högt av lycka kan jag säga. Den underbara gåvan landade hos mig i förra veckan och den såg ut så här:
 
 
 
 
Flera underbara papper, en mask, stämpeldyna, alfabet, chipboard mm mm mm. Och ser ni mer? En hel HÖG med stämplar! Och ingen av dem hade jag sedan innan. Underbart =) Förutom detta, har jag även fått välja ut 10 st digitala stämplar. Lycklig är bara förnamnet :D Tack så mycket Pysseldags! Det finns även mycket annat kul att ta del av på deras blogg så kika gärna in =)
 
Kram,Julkort vecka 40/Christmas Card

Veckorna bara rusar förbi, vet inte var tiden tar vägen =) Det är nu dags för vecka 40:s julkort, och hos Ett julkort i veckan är utmaningen att göra ett barnsligt julkort. Eftersom julen ändå är mycket till för barnen =) Det var en riktigt klurig utmaning tycker jag, och tillslut blev mitt val att göra ett färgglatt kort, med inslag av saker på jul som barnen i min familj tycker om. Smällkarameller, tomten och så självklart, Paket =) 
 
I am entering the following christmas card to MelJens Design Challenge #130; Anything Goes. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Material: 
Cardstock - Panduro
Mönsterpapper/Papers - Panduro
Stämplar/Stamps - Northpole Critters/MelJen´s Designs, Tomte/Slöjddetaljer, GodJul/Panduro, Stjärna/Forma Hantverk
Färg/Color - Distress Inkpad Walnut Stain/Ranger, ProMarkers
Kram,Julkort vecka 39

Hade ingen möjlighet att fota och lägga upp kortet igår, så det kommer en dag sent tyvärr. Men här är iallafall vecka 39:s julkort. Utmaningen hos Ett julkort i veckan var denna gången att lifta eller inspireras av ett annat julkort. Jag är ju även med i Scrapbutikens julkortsutmaning och där var utmaningen denna gång att göra ett kort med en ängel på framsidan och att använda spets. Tänkte att en ängel kan ju inte vara så svårt och började leta igenom stämpellådan, men det visade sig att jag ägde bara en liten Magnolia ängel så det fick bli den =) Sen lade jag även till en liten ängel charm. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Material:
Cardstock - Panduro
Mönsterpapper - Songbird Collection/Prima Marketing
Dekorationer - Blommor/WOC, Crystal PearlMaker/WACO, Band/Panduro
Stämplar - Tilda med blomma/Magnolia, God Jul/Panduro, God Jul rad/Panduro
Dies - Spellbinders Nestabilities S4-114, S4-115
Färg - Promarkers
Kram,
RSS 2.0