Utmaning 2 Scraplagrets Påskcrop

Utmaning nr 2 i Scraplagrets påskcrop är en Kit-tävling med en skiss och man ska göra ett kort. Ett riktigt härlig kit fick jag hem i brevlådan och det har varit jätteskoj att jobba med. Inte den stil jag brukar jobba med, vilket gjorde det till en ännu skojigare utmaning =) Man skulle använda följande saker från kitet: Samtliga mönstrade papper skall vara representerade, Minst två blommor, Minst en knapp, Minst en die cut, Bandet, Båda cardstocken i någon form, Minst en blingcirkel, Text i någon form ska också finnas med.
 
Jag har använt ett av cardstocken som kortbas, det andra vita har jag använt dels till den stansade hjärtkanten samt som mattor till de andra papperen. Har faktiskt använt mig av allt i mitt kortkit, alla blommor, båda knapparna, alla papper, die cuts:en är med, en som en tag (den med dansösen), den andra under texten. Blingcirklarna har jag delat upp så jag har två över och en under. Sen blev det en liten handskriven vimpel med text. Resterna av mönsterpappren har jag använt på insidan av kortet.
 
Skissen ser ut som följer:
 
 
 
 
Och så här blev min tolkning:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram,Utmaning 4 Scraplagrets Påskcrop

Sen i onsdags pågår det en Påskcrop hos Scraplagret. Det finns flera utmaningar som jag tänkt delta i, jag bara hoppas jag hinner delta i alla dem. Dagarna går så fort =) Jag har iallafall fått klar utmaning nr 4 som är Magnolia. Utmaningen går ut på att skapa ett kort med minst ett Magnolia motiv. Så här blev mitt kort:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Material:
Cardstock - Panduro
Mönsterpapper - Vibeke Spigseth
Stämplar - Tilda with three flowers, Wooden fence, Dog with butterfly, Have a sunny day/Magnolia
Dekorationer - Gasväv, PearlMaker Crystal, Turquoise/WACO
Färg - Distress Inkpad Vintage Photo/Ranger, Promarkers
Stans - Monarch Butterfly/Martha Stewart
 
Kram,Påskkort

Har snott ihop ett till påskkort, denna gång blev det ett Tag-kort =) Får se om det stoppas på lådan eller om det bor kvar hos mig ett tag till.
 
I have made another Eastercard, its so fun to use all these spring colors =)
I am entering this card into the following challenges:
Passion For Promarkes - Challenge 190; Butterflies
I Love Promarkes - Challenge 160; Anything goes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Material:
Cardstock - Panduro
Mönsterpapper - Frosted Bluegreens/Tilda Papercraft, Divine Collection/Prima Marketing
Digistämpel - Duck Duck Goose/Saturated Canary
Stämpel på tag - Butterflies/Botanical Print, Papermania Docrafts
Dekorationer - Blommor/Creative Club, Heart Swirl/Magnolia
Färg - Promarkers
Kram,Lillblomman skissar Mars

Har äntligen fått klart mitt bidrag till Mars månads skissutmaning hos Lillblomman. Det blev ett påskkort. Skissen ser ut som följer:
 
 
 
 
Så här blev min tolkning:
 
 
 
 
 
 
 
 
Material:
Cardstock - Panduro
Mönsterpapper - Back to backs/BoBunny
Digistämpel - Murray/Saturated Canary
Dekorationer - Minirosor/WOC
Färg - Promarkers
 
Kram,Alvas hemliga bok

I veckan fyllde min guddotter Alva 6 år, och igår var det dags för kalas. Först firades det på Lek och Buslandet, för att sedan fortsätta firandet hemma med mormor och morfar. Högst upp önskelistan står dockor, och det ska vara typ Barbiedockor, det är himla populärt. Så några sådana låg det bland paketen. I ett av mina fanns även denna skrivbok som jag altrat, Alvas Hemliga bok. Den blev uppskattad =)
 
 
 
 
 
 
 
 
Material:
Mönsterpapper - Panduro
Stämpel - Digistämpel Nevaeh/Saturated Canary
Dekorationer - Foambokstäver/Panduro, Sticker Silverfjäril/Gömmorna, Brads/Creative Club, Stickles Stardust/Ranger, minibokstäver/gömmorna
Färg - Promarkers/Letraset
 
Kram,Första kortet vs. Senaste

Kommer ni ihåg att jag lovade att nångång visa ett av de första korten jag gjorde jämfört med de kort jag gör idag? Idag har den dagen kommit haha :D Ett klart exempel på att man faktiskt utvecklas. Först kommer det gamla kortet och efter det kan ni se ett av mina senaste kort. Har aldrig tagit några kurser, utan det är tack vare all underbar inspiration och hjälp som man hittar därute hos er alla =)
 
 
 
 
 
 
Kram,Lyckans fjäril...

Håller på att storrensa i lägenheten så dagarna svischar förbi och jag hinner inte pyssla :D Men jag har iallafall fått ihop ett kort den sista veckan. Är så härlig med solen som lyser på dagarna så det blev en inspiration till färgerna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Material:
Cardstock - Bazzill
Mönsterpapper - Songbird Collection 6x6/Prima Marketing, Panduro Hobby, Notpapper/Gömmorna
Stämplar - Rosegarden Tilda/Magnolia, Lyckans fjäril/Pysseldags
Dekorationer - Minirosor/WOC, Bling/Reprint
Stans - Monarch Butterfly/Martha Stewart
Färg - Promarkers, Distress InkPad Vintage Photo/Ranger
 
Kram,Snabb-beställning

Fick ett samtal efter lunch med en beställning på två stycken kondoleanskort. Var en sista-minuten beställning och damen ifråga undrade om jag hann få dem klara redan idag. Med alla mina pysselsaker hemma i Örebro, och jag själv på besök hos päronen kände jag en liten liten stress där. Men insåg att jag har faktiskt lite grejer kvar så dessa kort borde inte vara omöjliga att få till. Så självklart sa jag att det skulle jag fixa. Två timmar senare var korten klara, hihi. Bara man vill så går det haha :D Vill ju helst hålla dessa kort lite sparsmakade, så att jag inte hade så många dekorationer här gjorde inget. Plus att med hjälp av de digistämplar jag har i datorn, var det inga problem att få fram en textstämpel heller. Så här blev resultaten:
 
 
 


 
 
Material:
Cardstock - Bazzill
Mönsterpapper - Creative Club
Stämpel - Digistämpel Varma tankar/Pysseldags
Dekorationer - Bling/Creative Club, Knappar, Spets/Loppis, Blommor/Panduro
 
Kram,
RSS 2.0