Mera Snögubbesoppa

Blev även lite Snögubbesoppa till barnen, fast i form av påsar. Dom var riktigt uppskattade måste jag säga =)
 
 
 
 
 
Kram,God Jul alla!

 
Kram,Snögubbesoppa

Chokladkorten jag visade i förra inlägget ingår i en av årets julklappar, Snögubbesoppa. Ett kort med varm choklad, en burk med extra choklad, polkagrisar och marschmallows. Och en polkagrisstång att röra med. Och så en härlig mugg att blanda allt i. Hoppas den blir omtyckt =)
 
 
 
 
 
Kram,Kort med varm choklad

Har gjort några kort som innehåller varm choklad, som jag ska ge bort i julklapp. Tänkte visa er hur korten blev. De kommer även att kombineras med lite andra godsaker, muggar och så.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Material:
Cardstock - Panduro
Mönsterpapper - Creative Club
Digistämpel - Latte/Saturated Canary
Dekorationer - Band/ICA, Creative Club, Snöstjärnor, Stjärnor, Blommor/Creative Club, PearlMaker Crystal/WACO
Färg - Promarkers
 
Kram,Ljus-korg

Har tänkt att jag ska ge bort lite dekorerade ljus i julklapp, och så såg jag en smart idé att "paketera" dem i på Pinterest här. Jag valde även att sätta på ett litet handtag så det blev som en korg istället för bara en låda. Har inte dekorerat denna så mycket eftersom jag kom på att den fick lov att vara klar idag, för leverans imorgon =) Men jag ska göra några till innan veckan är slut har jag tänkt.
 
 
 
 
Material:
Cardstock - Bazzill
Mönsterpapper - Christmas Collection/Panduro
Dekorationer - Tomteflicka/Panduro, Snöstjärnor rub-on/Panduro, Pappersspets/Clas Ohlson, Bling/Creative Club
Ljusdekoration/Panduro
 
Kram,Washitejp-hållare

Gissar att jag inte är den enda som har märkt att alla dessa scrap-saker tar en himla plats :D Visserligen går det att stuva saker lite hur som helst, men jag är ju lite av den typen så jag vill gärna det ska se lite okej ut med haha. Dessutom är alla dessa härliga washitejper så härliga att titta på med alla sina färger, så jag sågade till en liten Washitejp-hållare att ha dem på. En riktigt enkel sak, en rund träbit som jag borrade hål i och satte sen i en rundstav. Målade hela skapelsen vit och sen var det klart =)
 
 
 
 
Kram,Julkort nr 10

Vi har nu kommit fram till den sista julkortsutmaningen hos Scrapbutiken. Denna gången är utmaningen en bingobricka, och jag har valt raden; spets, julsång och glitter. Själva julsången är texten på det vita papperet, det är I´m Dreaming of a white Christmas =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Material:
Kortbas - Creative Club
Mönsterpapper - Creative Club
Stämpel - Tilda, Santas little Helper/Magnolia
Dekorationer - Halvpärlor/Creative Club, Doilly/Panduro, Stickles StarDust, Frosted Lace/Ranger, PearlMaker Crystal/WACO, Spets/ICA Maxi
Färg - Distress Inkpad Vintage Photo/Ranger, Promarkers
 
Kram,Julsalong

Den här veckan är jag med på en julsalong i min hemkommun. Den startade i lördags den 1 december på byns julskyltning och håller på till och med fredag den här veckan. Mina kort är samlade i en monter samt så finns det en del julkort att köpa =)
 
 
Kram,
RSS 2.0