Happy Birthday Martina!

My niece just turned 9 years old, and we celebrated her yesterday. She is just starting to love scrapbooking, so she got a big present full of different scrapbooking things from me. Happy happy =) She also got this cakecard I made. I am entering it in the Wild Orchid Challenge #55: Round in circles.
I have used:
Cardstock/Panduro
Papers/Vibeke Spigseth
Stamp Rocking Tilda/Magnolia
Flowers/Wild Orchid Crafts
Pearl Maker Crystal/Maze
Bling, ribbons from stash
Promarkers
Kram,Julkort vecka 30

När jag ändå färdigställde förra veckans julkort, passade jag på att slänga ihop denna veckans med :D Brukar annars vara ute i sista minuten hela tiden, men nu så. Hos Ett julkort i veckan var temat denna vecka: Julklappar. Vovven i min stämpel har fått fullt med julklappar, och även kortet i sig blev en julklapp.
Jag har använt:
Cardstock/Panduro
Mönsterpapper/Panduro
Stämpel Christmas Puppy/Lily of the Valley
Stämpel 24/Pysseldags
Promarkers
Stämpel God Jul/Inkado
Kram,Julkort vecka 29

Ja, det är visserligen vecka 30 redan, men jag hann inte få upp mitt julkort för förra veckan så det kommer nu istället. Temat hos Ett julkort i veckan var att använda färgerna Rött, vitt, ljusblått och rosa. Mitt kort blev såhär:


Jag har använt:
Cardstock/Panduro
Mönsterpapper/Panduro
Stämpel Tilda gömmer julklapp/Magnolia
Foambokstäver/Panduro
Pearl Maker Crystal/Maze
Kram,Julkort vecka 28

Veckorna rinner iväg, men sommaren verkar som bortblåst. Här i Dalarna plockade jag kantareller idag, frågan är ju då, är det höst nu? :D Vi brukar inte ha kantareller förren i slutet av augusti och knappt det. Regnet är väl orsaken, men ändock. Undrar om det kommer att snöa redan i augusti då kanske =) Hur som helst, så passar det ju rätt perfekt att skapa julkort just nu haha. Veckans utmaning hos Ett julkort i veckan är att skapa ett kort med tema stjärna och/eller måne. Jag satsade på en stämpel med stjärna, samt gjorde en stjärna bakom motivet som jag embossat kanten på och sedan sydde på lite floss.

 Jag har använt:
Cardstock/Panduro
Mönsterpapper/Panduro
Stämpel James with big star/Lily of the Valley
Stämpel God Jul/Panduro
Promarkers
Distress Ink Pad Vintage Photo/Tim Holtz, Ranger
Kram,Hipp Hipp Hurra...

för i söndags var det min födelsedag :D Till min stora glädje fick jag nöjet att beställa maskinen nedan som min present. Så det landade inte bara ett paket med massvis med blommor häromdan, utan även denna landade hemma hos mig då. Ingen kunde vara lyckligare än jag =) Nu fattas bara lite fler dies att leka med, men det krävs lite mer besparingar för att kunna shoppa loss bland dom haha :D


Kram,Shopping från England

När det kommer till beställningar från utlandet har jag nog bara handlat digitala saker förut. Men efter att ha sett den härliga beställning som Iffa gjort hos Wild Orchid Crafts, bestämde jag mig för att slå till. Deras blommor är ju helt underbara, så jag slog till och klickade hem ett gäng så jag har ett tag. Eller vad sägs om detta härliga paket som landade häromdan? =)
Kram,TOMIC #54

At The Official Magnolia Inspiration Challenge (TOMIC) this month the theme is Tag + Magnolia Flowers. I chose the stamp Tilda with Hellebores for my image. I just love that one =) But then again, I love all Tilda´s :D

I have used:
Papers/Panduro, Creative Club
Stamp Tilda with Hellebores/Magnolia
Pearl Maker/Wake
Doilly/Panduro
Promarkers
Lace, ribbon, bling from stash
Kram,Julkort vecka 27

En vecka in i juli månad, mitt i sommaren. Även om visserligen sommarvädret lyser med sin frånvaro. Men julkort tillverkas det fortfarande. Är nästan lite impad av mig själv, trodde jag skulle gett mig vid det här laget haha :D Veckans utmaning hos Ett julkort i veckan var att använda sig av sin favorit julstämpel. Det var svårt att välja, för det är så många som jag tycker om. Men i slutändan föll det på denna textstämpel från reprint nedan, älskar den =)


Jag har använt:
Cardstock/Panduro
Mönsterpapper/Pion Design, Panduro
Textstämpel God Jul collage/Reprint
Snöstjärnestans/Lidl
Wellpapp/DollarStore
Embossingpulver Sea Foam White/Ranger
Band/Me&You Forever Friends
Bling mm ur gömmorna
Kram,Bröllopskort

Var till min bror och hans sambo för att äta middag tidigare i våras. Det visade sig när vi kom dit att det var en bröllopsmiddag =) Så det var ju bara att sätta igång med ett kort när man kom hem sen :D Så här blev resultatet:


Jag har använt:
Cardstock, mönsterpapper/Panduro
Stämpel Loving Couple/Magnolia
Kantstans Heart Lace/Martha Stewart
Stämpel Filigree Heart/Lily of the Valley
Stämpel Amor Vincit Omnia/Rox Stamps
Blommor, bling, spets mm ur gömmorna
Text på tag; Du är allt/Sonja Aldén
Kram,Julkort vecka 26

En dag sent, men nu är förra veckans julkort fotat och upplagt. Blev lite mycket äventyr i helgen med akutbesök mm så jag hann inte riktigt med =) Men nu så... Veckans tema hos Ett julkort i veckan var Julafton, och jag valde att tolka det med denna lilla tjej och hennes katt som förväntansfull sitter och tittar ut genom fönstret och väntar på Tomten.


Jag har använt:
Cardstock/Panduro
Mönsterpapper Christmas Collection/Panduro
Stämpel Milly Winter Window/Lilly of the Valley
Blommor, blad, bling ur gömmorna
Promarkers
Kram,
RSS 2.0