Ytterligare en utmaning

Den fjärde utmaningen jag gav mig in på hos Scrapgalens CC var en LO skiss. Jag brukar ju normalt bara göra digitala LOs, men jag blev så inspirerad av alla andras skapelser så jag gav mig på att testa en pappersvariant. Himla kul var det, har blivit en till sen dess. Och kommer definitivt att bli fler =) Skissen denna gång såg ut så här:Jag hittade ett foto på min brorson Hampus när vi var och badade i somras som jag länge velat gjort något med, men inte vetat vad. Men nu så =) Så här blev min tolkning av skissen:

Kram,Utmaningar

I detta inlägg kommer jag samla ihop länkar till olika skojiga utmaningar man kan vara med i.


Tisdagar:Onsdagar:Lördagar:Söndagar:Månadsutmaningar:

 
Kram,Digistämplar

I detta inlägg kommer jag att samla ihop länkar till olika sidor med Digistämplar.
 
Kram,Utmaning nr 3 i CyberCropen

Den tredje utmaningen jag hakade på hos Scrapgalens CC var att göra en LO (papper eller digi) i form av en LiftCombo. Dvs, antingen liftade man LO1 med LO2s färger eller tvärtom. Jag valde att lifta LO2 med LO1s färger; Gul, Turkos, Vit, Beige.        


Så här blev min tolkning:
Credits:
Olika digiset från Digital Scrapbooking Place
Kram,Altrad presentpåse

CC:n hos Scrapgalen fortsätter ända till på söndag, så det är fullt upp med att hinna med alla utmaningar :D Hur kul som helst! I den andra utmaningen jag varit med i gick det ut på att ta inspiration från en annons och dessutom skulle man använda två olika sorters färg. Jag valde annonsen nedan och altrade en presentpåse, som ni kan se nedanför.
Och så här blev mitt resultat:


Jag har använt promarkers på digistämpeln, och målat prickarna och pappersblommorna med akrylfärg. Har även använt distressdynor på kanter och på nätet.Har färgat in papperssnöre med en rosa versacolor dyna.


Material:
Mönsterpapper/Creative Club
Digistämpel/Sliekje´s Dígistamps
Distress InkPad Vintage Photo, Walnut Stain/Tim Holtz/Ranger

Kram,Tack kort

Denna veckan är jag med i en CC hos Scrapgalen. En vecka fylld med roliga och inspirerande utmaningar. Den första utmaningen bestod av en kortskiss som ser ut så här:


Så här blev min tolkning:


Tilda är färglagd med Promarkers, plus att jag har lagt på lite Glossy accent på vingarna och blombladen.

Jag har använt mig av:
Kortbas/Clas Ohlson
Mönsterpapper/Creative Club
Band, bling/Creative Club
Tildastämpel/Magnolia
Bokstavsstämplar/Dovecraft
Swirlstämpel/Creative Club
Distress Inkpads Walnut stain, Vintage Photo/Tim Holtz/Ranger
Kram,Utmaningar/Challenges

Tårtkortet nedan är mitt bidrag i utmaningarna; The simply Magnolia Challenge där temat är Pink and/or Red with White och The Official Magnolia Inspiration Challenge (TOMIC), där man ska följa receptet: 3 patterned papers, 2 (or more) different types of embellishments, 1 main stamped image.

My cake card is my entry for
The simply Magnolia Challenge, where the theme is Pink and/or Red with White, and The Official Magnolia Inspiration Challenge (TOMIC) where you should follow the recipe: 3 patterned papers, 2 (or more) different types of embellishments, 1 main stamped image.Mer detaljer om kortet hittar du här.

More details on the card can be found here.
Kram,Tårtkort

Har lyckats göra ett sk Tårtkort. Lite pyssligt var det, men samtidigt himla skoj =) Detta är gjort till min lilla guddotter som fyller 5 år i mars. Mallen till kortet hittade jag här.
Har lagt snowmarker på kanten och i mitten av tårtan för att få lite "grädd" känsla. La även på lite stickles. Tilda och ballongerna är färglagda med Promarkers.


Material jag använt:
Cardstock/Panduro Hobby
Mönstrade papper/Panduro Hobby
Stämpel Tilda med tulpaner/Magnolia
Stämpel A special Day/Lily of the Valley
Stämpel Ballonger/Magnolia
Blommor/Creative Club, Panduro Hobby, Tradera
Band/Creative Club
Stickles Frosted Lace/Ranger
Distress Ink Pad Walnut Stain/Ranger
Kram,Altrat till alla hjärtans dag

I mitt senaste inlägg visade jag en altrad chokladask som jag gav till mina syskonbarn igår på alla hjärtans dag. Lovade att visa lite fler bilder på den, några blir i repris dock.
Har använt mig av en digistamp från MelJen´s Designs, den heter Lovey Pup. Tycker den är så himla söt. Den är sedan färglagd med Promarkers.Har stuckit in en tag under stämpeln med en liten hälsning till de små liven.


Jag har använt:
Cardstock/Panduro Hobby
Mönstrade papper/Panduro Hobby
Digistämpel "Lovey Pup"/MelJens Designs
Blommor, band/Creative Club
Kantstans "Lace Heart"/Martha Stewart

Kram,Alla Hjärtans Dag + utmaning

Inköpte en liten ask med chokladhjärtan som jag altrade och gav till mina älskade syskonbarn idag på Alla Hjärtans Dag. Skickade den med deras pappa (min bror), så jag hoppas dom gillade den =) Passar på att kasta in den i sista minuten till Pysselkuls utmaning. Jag skickar även in den som mitt bidrag till Passion for Promarkers utmaning denna veckan; Distressing.


I have altered a chocolate box for my nieces and nephew for Valentines Day. I sent it with my brother and I really hope they liked it. I am also entering it to Passion for Promarkers challenge this week: Distressing. I hope you can see it on the pictures, almost all the edges are distressed and the little round tag, and the edges of the box.Har använt mig av en digistamp från MelJen´s Designs, den heter Lovey Pup. Tycker den är så himla söt. Den är sedan färglagd med Promarkers.

I have used the digistamp Lovey Pup from MelJen´s Designs. I think it´s soooo cute =). I have colored it with Promarkers ofcourse.Har stuckit in en tag under stämpeln med en liten hälsning till de små liven.

Under the stamp I have put a tag with a little message to the little ones, it says: Just because auntie loves you so much...I have used:
Cardstock/Panduro Hobby
Papers/Panduro Hobby
Stamp "Lovey Pup"/MelJens Designs
Flowers, Ribbon/Creative Club
Edge cutter "Lace Heart"/Martha Stewart

Kram,Alla Hjärtans Dag-kort

Knåpade ihop ett kort för alla hjärtans dag tidigare idag, som jag skickade iväg till en väns lilla dotter. Tänkte visa er hur det blev =)
Stansade en kant längst upp på kortet med min Martha Stewart stans. Har inkat alla kanter med Distress Walnut Stain.


Klippte ut ett fönster under stämpeln, där jag satte i en "påse" i plast som jag fyllde med hjärtanen som blev över när jag stansat kanter med MS stansen. Blir som en liten skakpåse =)Tilda är färglagd med promarkers, sen har jag lagt glossy accent på hjärtat hon håller i.


Jag har bla använt mig av:
Stämpel Rosa Tilda med hjärta/Magnolia
Cardstock/Panduro
Mönstrade papper/Creative Club
Kantstans Heart Lace/Martha Stewart
Blommor/Panduro samt Tradera
Utstansat hjärta/Tradera
Brad/Panduro
Kram,Veckans Skiss #6

Alla Hjärtans Dag kortet jag stoppade på lådan idag, är även mitt bidrag till Veckans SkissMer detaljer om kortet kommer lite senare ikväll.
Kram,Just saying Hello...

Tänkte visa lite mer detaljer från mitt senaste kort som jag gjorde till veckans Penny Black Saturday Challenge. Blev ett litet allmänt kort bara för att säga Hej =)
Igelkottarna är färglagda med Promarkers. Har lagt på lite glossy accent på ballongen. Syns inte så bra på bilden, för den hade inte hunnit torka när jag fotade. Bakgrunden (himmel o gräs) har jag färgat med chalks.
Har satt en liten tag i ovankanten på kortet, som jag stansat med min MS stans, Lace Heart. Har skrivit en liten hälsning på den. Sen har jag gjort en liten remsa så man kan sätta upp tagen när man väl läst den.


Material:
Mönsterpapper på framsidan/Panduro Hobby
Grön cardstock/Panduro Hobby
Stämplar/Penny Black
Mönsterpapper insidan/Creative Club
Kantstans Lace Heart/Martha Stewart
Bling/ur Gömmorna
Kram,Julkort vecka 6

En ny vecka är det, vilket också betyder att ett nytt julkort ska skapas. Denna gången var temat i Ett julkort i veckan att göra julkort med hjärtan. Sagt och gjort, jag satte mig och knåpade lite och detta blev resultatet:Stämpeln är en digi från CuddlyBuddly och är färglagd med Promarkes. Har även lagt på lite glossy accent på de små röda bären. Bakgrunden har jag stämplat med en textstämpel från You & Me serien. Passar på att göra en efterlysning samtidigt: Någon som har just den stämpeln och som vill sälja den till mig? Efter jag tvättade den och la den på tork är den spårlöst försvunnen :/ Vill så gärna ha den igen. Skriv en kommentar i så fall =)


De små rutorna har jag klippt ur ett mönsterark från Panduro, lagt på lite glossy accent på hjärtat i mitten. Sen har jag fäst dem på ett papperssnöre.Material:
Mönsterpapper/Panduro Hobby
Cardstock/Panduro Hobby
Digistämpel Jolly Holly/CuddlyBuddly
God Jul stämpel/Panduro Hobby
Christmas stämpel/You & Me
Stickles Frosty Lace/Ranger
Papperssnöre/IKEA
Walnut Stain Distress/Ranger
Kram,Penny Black Saturday Challenge #187

Den första lördagen varje månad är det CASE utmaning hos Penny Black Saturday Challenge. Detta är mitt bidrag:

The first Saturday each month there is a CASE challenge at Penny Black Saturday Challenge. This is my card for this week:


Kram,Tjuvkik...

En liten tjuvkik på ett pågående projekt. Ska inte vara klart riktigt än, så jag pysslar lite med det då och då. Men roligt är det =)Kram,Julkort nr 5

Då har det blivit ytterligare ett julkort till utmaningen Ett julkort i veckan, det femte närmare bestämt. Denna gång var temat att göra ett kort i rött, blått och vitt. Och så här blev mitt denna gång:


Framsidan, Tilda stämpeln färglagd med Promarkers. Bitar från lite olika papper, alla från Panduro. Ett par av dem sydde jag med floss.  


Stansat ut ett blommönster på ovalen samt snöflingor från en sats jag hittade på Lidl. Har lagt på Stickles på snöstjärnorna och rött glitterlim runt ovalen. Har inkat lite med mörkblått runt kanten. Här syns även sömmen lite tydligare.Har embossat God Jul stämpeln, gick lite sådär. Får alltid kvar lite pulver där det inte ska vara =) Sen fäste det inte så bra i bokstäverna av någon anledning, men men =) Även denna hörnstans kommer från Lidl paketet.


Material:
Stämpel: Tilda med Lykta/Magnolia och God Jul/Slöjddetaljer
Stickles: Frosty Lace/Ranger samt Rött glitterlim/Panduro
Embossing: Rich Red/Ranger
Stansar: Stanspaket/Lidl
Papper: Panduro
Papperssnöre/IKEA
Kram,Award

Jag har fått en award av Annas pyssliga liv, tack så supermycket =) Det gjorde mig riktigt glad.Reglerna för denna är:
Kopiera och länka till den man fått awarden av och sen ge den vidare till 5 bloggare som man inspireras av och som har mindre än 200 följare, plus att man ska meddela dom det.

Det är så många jag inspireras av, men tillslut föll lotten på dessa fem:

PysselMia, FruLans, Gurkiss, Paulas Pysselplace och Linda Lahger.
Kram,Penny Black Saturday Challenge #186

Fann min väg till Penny Black Saturday Challenge för ett litet tag sedan. Eftersom jag äger några av deras stämplar tänkte jag hoppa på det tåget =) Så mitt senaste Grattiskort är mitt bidrag den här veckans utmaning som är: Floral Frensy.

Found my way to the Penny Black Saturday Challenge the other day. And since I actually own a couple of their stamps I decided to get on that train =) My latest Birthday card is my entry for this weeks challenge: Floral Frenzy.


Kram,Ännu ett Grattiskort

Har knåpat ihop ett kort till min svägerska som snart fyller år. Hon gillar katter så det blev en kattstämpel från Penny Black som motiv. Tycker den är urgullig =) Första gången med denna vikning, hittade den hos Pysseltagen.


Har stämplat Grattis med clearstamps och klippt ur. Sen sytt ihop dessa med floss. Stansade kanterna med min Martha Stewart stans Lace Heart. Stansen på papperet under stämpeln är Concha från Xcut.


Älskar dessa små blommor =) Har nyss skaffat mig glossy accent så jag testade det på fjärilarna och på kattens halsband.


Närmare titt på stämpeln från Penny Black. Den är målad med promarkers. Har knutit ett band runt kortet för att hålla ihop det.


Så här ser kortet ut när det är öppnat. Har satt i en tag med en liten hälsning på inuti.Material:
Cardstock
Mönstrade papper/Fiskars och Prima
Stämpel/Penny Black
Kantstans: Lace Heart/Martha Stewart och Concha/Xcut
Blommor, brads mm är en salig blandning av Panduro, Slöjddetaljer och Traderafynd.

Kram,
RSS 2.0