Paus...

har det blivit på bloggen, och kommer nog vara iallafall ett par dagar till. Var iväg på en liten kryssning till Tallinn, och när jag kom hem trillade jag dit på Influensan, så jag ligger rejält nerbäddad och har gjort i en vecka. Men när jag väl är på benen igen är jag även tillbaka här. Kliar som 17 i pysselfingrarna, men orkar inte ens fokusera i fem minuter just nu. Men snart dyker det upp nya alster igen =)
Kram,Välkommen till världen x 2

Har fått en beställning på två stycken kort som ska ges till två nyfödda små raringar. Eller rättare sagt, en är född och en är på väg =) Gjorde korten i lite neutrala färger eftersom jag inte visste könen på barnen. Det första kortet ser ut som följer:
 
 
 
 
 
 
 
 
Det andra kommer här:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Material:
Cardstock - Panduro, Bazzill
Mönsterpapper - Be amazing/My mind´s Eye, Panduro, Songbird Collection/Prima
Stämplar - Patchwork bunch of balloons, Starry Bunny/LOTV, Välkommen till världen/okänd
Dekorationer - Nappflaskecharm/FruLansDesign, Rosor/WOC, Blommor, blad/Creative Club, Band, spets/Ur gömmorna, Tag/Panduro, Doilly/Panduro
Övrigt - Promarkers, Distress Inkpad Vintage Photo, Walnut Stain/Ranger, Glossy Accent/Ranger, Stickles Frosted Lace/Ranger
 
Kram,10 favoritalster 2012

Har sett på en del bloggar hur de sammanfattar sitt scrapår med 10 favoritalster man gjort under 2012. Tyckte det var en skoj idé så jag har gjort samma jag. 2012 har varit ett stort scrapår för mig, för det är under det här året som jag upptäckt en hel ny värld och en massa härliga människor. Jag gjorde mina egna kort innan, men inte ens i närheten av den typ av kort jag gör idag. Har lärt mig massa olika tekniker och upptäckt en uppsjö med verktyg och annat skoj. Ska visa er skillnaden på de julkort jag gjorde förra året, mot de jag gjort i år i ett senare inlägg, så tror jag att ni förstår vad jag menar :D Här är iallafall 10 favoriter ur mitt scrapår 2012. Gott nytt år på er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram,
RSS 2.0