Fototavla

En av mina julklappar i år kommer att bli fototavlor, bla kommer mina föräldrar att få denna. Chansar på att visa den här eftersom risken är minimal att någon av dem skulle titta in här på bloggen. Den är ivägskickad för framkallning just nu, så jag hoppas den blir bra. Sen ska den självklart få en fin ram med. Ett perfekt presenttips tycker jag, eftersom det inte heller blir så dyrt. Jag framkallar hos Proprint.se, och de har en massa olika format att välja på och väldigt bra priser. Dessutom har de en suverän kvalitet och snabb leverans.

fototavla
Kram,Freebie

Passade även på att göra en template av LO:n nedan, och den ger jag er som en liten freebie så här på en måndag =) Den finns att ladda ner här

tinalinn_sketch
Kram,LO: Sommarfjäll

Har totalt fastnat för detta med scrapping, idag blev det en ny LO.
 

summermountain
Kram,LO: Keeping Memories

På Digital Scrapbooking Day, som det är idag lördag var det en utmaning hos DSP. Man skulle skapa en layout som visade på varför man gillade digital scrapping. Detta är mitt bidrag i utmaningen:

keeping_memories
Kram,Scraptavla: Välkommen till världen

Inramad och klar så ser den ut såhär:

tavla_hampus
Kram,Scraptavla blir till

Idag har jag gjort klar en Scraptavla, som jag väljer att kalla dom. Tänkte visa hur jag gör ifall någon är intresserad av det kanske =) Det första jag gör är att göra en digital scrap layout i datorn, som jag sedan skickar för framkallning. Observera kvaliteten på bilden är verkligen inte så dålig som den ser ut (det lilla fotot), något blev fel när jag sparade den.

fotot


Jag lägger sedan till olika saker på bilden för att göra den till lite mer än bara ett foto, och för att den ska få en verkligare känsla. I det här fallet har jag valt att lägga till ett extra band, blommor samt en egentillverkad ängel.

foto_scrap


Nu återstår bara inramning, sedan är det klart =)
Kram,
RSS 2.0