Kondoleanskort

Det absolut svåraste kort jag någonsin gjort. Inte i form av teknik, men att få till det på ett fint och värdigt vis, så det inte är för mycket. Ville ändå göra det i ljusa färger, för det är så minnet är. Kortet är till en liten familj, en man och en liten dotter på ett par månader. Kortet är för hans fru och hennes mamma; Anna.

Jag och Anna jobbade ihop när jag jobbade i Sälen och gick för en månad sedan bort i cancer. Vi var inte nära vänner, utan bara kollegor ett tag, men Anna var en sådan person som lämnade spår hos dem hon mötte. En sprudlande, glad, omtänksam tjej med många järn i elden. Hon kämpade in i det sista, och dessutom gravid. Lilla Karin som idag är runt tre månader fick plockas ut i förtid, men hann aldrig lära känna sin mamma. Anna och hennes man gifte sig för snart ett år sedan, det blev ingen första bröllopsdag tyvärr. Vi trodde alla att Anna skulle klara detta, för hon var en kämpe, var det nån som skulle kunna så var det hon. Men det gick inte. Samma dag som deras dotter var planerad att födas, gick Anna bort. Samma dag nådde hon sitt mål att samla in 150000 kr till Cancerfonden. Hon saknas oss oerhört mycket.

Kortet är skickat som kondoleans till begravningen som sker nu på fredag. Och jag hoppas det kan bidra med lite styrka för den lilla familjen på den dagen. Vila i frid, Anna.


Kram,Comments
Postat av: Lisa-olsi

Fint och stilrent kort, fin dikt.

Denna förbenade cancer,

stackars Anna och hennes familj.

Ha det gott!

Kram Lisa

2012-04-30 @ 14:31:17
URL: http://lisa-olsi.blogspot.se/
Postat av: Anna

Så vackert man blir ju så rörd när man läser.Tack för dina fina ord hos mig.

Kram

2012-05-01 @ 18:45:18
URL: http://annaspyssligaliv.blogspot.com

Comment here:

Name:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Blogaddress:

Comment:

Trackback

RSS 2.0