Scraptavla blir till

Idag har jag gjort klar en Scraptavla, som jag väljer att kalla dom. Tänkte visa hur jag gör ifall någon är intresserad av det kanske =) Det första jag gör är att göra en digital scrap layout i datorn, som jag sedan skickar för framkallning. Observera kvaliteten på bilden är verkligen inte så dålig som den ser ut (det lilla fotot), något blev fel när jag sparade den.

fotot


Jag lägger sedan till olika saker på bilden för att göra den till lite mer än bara ett foto, och för att den ska få en verkligare känsla. I det här fallet har jag valt att lägga till ett extra band, blommor samt en egentillverkad ängel.

foto_scrap


Nu återstår bara inramning, sedan är det klart =)
Kram,Comments
Postat av: Eva

Jag tyckte det var så fint mönstret som ser ut som det är broderat. Är det någon effekt i Photoshop?

2007-11-02 @ 17:16:14
URL: http://www.tapeterochteak.blogg.se
Postat av: TiniTott

Eva: Menar du slingergrejen till vänster? =) Det är en doodle som det så fint kallas *skrattar* Det är en sak jag laddat ner från nätet från en digital scrapping sida. Finns massor med sådana tillbehör när man börjar leta runt. Det är som genomskinliga bilder som man kan leka med sen.

2007-11-02 @ 18:58:07
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Eva

är dessa saker gratis?
Jobbar du i Photoshop?

2007-11-06 @ 16:34:27
URL: http://www.tapeterochteak.blogg.se
Postat av: Maria

Hej Tina!
Du verkar vara en hejare på detta. Jag är själv nybörjare och lyckades inte så bra vid första försöket. Kanske du kan hjälpa mig?!
- Hur har du valt att spara din digitala scrap layout innan du skickar den för framkallning? Jag hade själv gjort ramar och lagt till text, men vid framkallning så blev det inte rätt proportioner. Du får jättegärna beskriva vilka steg du tar i photoshop, om du har lust!..ler.. Jag skulle vara jättetacksam! MVH Maria

2007-11-17 @ 20:30:00
Postat av: TiniTott

Eva: Japp många är gratis, finns även att köpa men man kan hitta ganska mycket genom sk freebies, dvs gratissaker. Jag jobbar i photoshop det stämmer =)

2007-11-20 @ 19:44:40
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: TiniTott

Maria: Visst kan jag det =) Jag gör ett inlägg där jag försöker förklara lite närmare, så håll utkik. Ska försöka hinna med det under veckan =)

2007-11-20 @ 19:45:47
URL: http://tinitott.blogg.se

Comment here:

Name:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Blogaddress:

Comment:

Trackback

RSS 2.0